Uit mezelf met elkaar Sluiten

RinyMulders,penningmeester

Mijn naam is Riny Mulders-Maessen, geboren in 1952 en woonachtig in Vlodrop. Na mijn studie rechten heb ik een aantal jaren als vrijwilliger gewerkt bij Bureau Slachtofferhulp. Daarmee ben ik gestopt toen ik een baan kreeg als projectmanager. Omdat ik niet fulltime werk, heb ik voldoende tijd om maatschappelijk actief te zijn. Zo ben ik o.a. secretaris van de seniorenvereniging. Ook ben ik actief in de parochie.

Een aantal jaren geleden hebben we geprobeerd in Vlodrop een dorpsraad in het leven te roepen. We waren daarmee onze tijd nog te ver vooruit. Toen ik dan gevraagd werd om ook vanuit Vlodrop een stem te laten horen in de Wmo-raad, heb ik daar niet lang over hoeven na te denken.

Prestatieveld 1 van de WMO ´´het bevorderen van de sociale samenhang en leefbaarheid´´ is voor mij waar het om draait in de WMO: Alle andere prestatievelden zijn m.i. onlosmakelijk hiermee verbonden, ook al zou je dat op het eerste gezicht niet altijd zeggen. Mijn inzet in de Wmo-raad is dan ook vooral gericht op het geven van een goede invulling aan dit prestatieveld. 

Riny Mulders
Samen, burgers en overheid, moeten we er zijn voor elkaar in onze dorpsgemeenschap, ieder met een eigen verantwoordelijkheid, naar eigen kracht en vermogen.
Riny Mulders 1952 / woonachtig in Vlodrop